Företagare, lämna dig inte ensam! 

Posintras företagsrådgivning rullar på trots exceptionella situationen. Vi erbjuder företagare rådgivning via tidsreservering tills vidare per telefon eller e-post eller via fjärrkonferens. Kontakta oss gärna! 050 597 3887, info@posintra.fi, vardagar kl. 9 – 16.

 

Våra tjänster

För startande företagare

    Funderar du på att grunda ett företag? Vi hjälper dig. Vi fungerar som nyföretagarcentret i Östra Nyland och ger kostnadsfri rådgivning av hög kvalitet till nystartade företag.

För etablerat företag

När du behöver hjälp och idéer för att utveckla din affärsverksamhet hjälper vi dig. Vi kartlägger den nuvarande situationen och letar tillsammans verktygen för att vidareutveckla ditt företag.

Utvecklings­­projekt

En del av vårt arbete är mångsidig utveckling av verksamhetsmiljön. Det här arbetet gör vi genom projekt, dit deltar årligen hundratals företag.

Finlands första kedjeföretag inom familjedagvård startar i Borgå

Den 3.6. var det festlig stämning på Posintra. Då undertecknades ett företagsavtal och Finlands första franchising kedja inom familjedagvård skapades.

Det nya pilotprojektet Företagspoolen startar

Det nya pilotprojektet Företagspoolen startar

Det nya pilotprojektet Företagspoolen syftar till att hitta lösningar som gör att företagen slipper permittera sina anställda, hjälpa företag att bredda sitt tjänsteutbud och hitta arbetskraft för de företag som behöver utvidga sin personal. Projektet ingår i Posintras palett av metoder för att stödja de lokala företagen. Denna palett har på grund av pandemin snabbt utvidgats.

läs mer

Tutka-projektet ger mig perspektiv

Under Coronapandemin har Tutka-projektets halv dag långa workshops förändrats till några timmars nätverksworkshops, som kompletteras med fjärrsessioner där företagarna har fått sparra varandra.