Posintra

Vi ger intensifierad företagsrådgivning att lösa svårigheterna gällande coronavirus situationen – se aktuell information

Morgondagens lösningar

Posintras uppgift är att hjälpa lokala företag till tillväxt och framgång.

Vi erbjuder företagare företagsrådgivning via tidsreservering speciellt per telefon eller e-post eller via fjärrkonferens. Kontakta oss gärna!
050 597 3887, info@posintra.fi, vardagar kl. 9 – 16.

 

Våra tjänster

För startande företagare

    Funderar du på att grunda ett företag? Vi hjälper dig. Vi fungerar som nyföretagarcentret i Östra Nyland och ger kostnadsfri rådgivning av hög kvalitet till nystartade företag.

För etablerat företag

När du behöver hjälp och idéer för att utveckla din affärsverksamhet hjälper vi dig. Vi kartlägger den nuvarande situationen och letar tillsammans verktygen för att vidareutveckla ditt företag.

Utvecklings­­projekt

En del av vårt arbete är mångsidig utveckling av verksamhetsmiljön. Det här arbetet gör vi genom projekt, dit deltar årligen hundratals företag.

Posintras kontor är stängt mellan tiden 12.-23.7.

Posintras kontor är stängt mellan tiden 12. – 23.7. Vi betjänar som vanligt igen fr.o.m. den 26.7.

Finansieringskällor för entreprenörer och företag

Finansieringskällor för entreprenörer och företag

Vi erbjuder vårt stöd i finansiella, ekonomiska och personalfrågor samt i olika frågor gällande förändringar inom och utvecklingen av ditt företag. Vi har sammanställt olika användbara länkar nedan, och sidan uppdateras regelbundet. Uppdaterat 6.7.2021.

läs mer
Vad tycker grannarna?

Vad tycker grannarna?

LUCIA-projektet kartlade våren 2021 vad invånarna på Västra åstranden i Borgå ansåg om parkområdet som håller på att anläggas. Enkätens fokus var på trivseln och säkerheten i parken.

läs mer

Corona publikationer >