Företagare, lämnä dig inte ensam! 

Posintras företagsrådgivning rullar på trots exceptionella situationen. Vi erbjuder företagare rådgivning via tidsreservering tills vidare per telefon eller e-post eller via fjärrkonferens. Kontakta oss gärna! Tfn. 050 597 3887, info@posintra.fi, vardagar kl. 9 – 16.

 

Våra tjänster

För startande företagare

    Funderar du på att grunda ett företag? Vi hjälper dig. Vi fungerar som nyföretagarcentret i Östra Nyland och ger kostnadsfri rådgivning av hög kvalitet till nystartade företag.

För etablerat företag

När du behöver hjälp och idéer för att utveckla din affärsverksamhet hjälper vi dig. Vi kartlägger den nuvarande situationen och letar tillsammans verktygen för att vidareutveckla ditt företag.

Utvecklings­­projekt

En del av vårt arbete är mångsidig utveckling av verksamhetsmiljön. Det här arbetet gör vi genom projekt, dit deltar årligen hundratals företag.

Företagssedel för att hjälpa till med affärsstörningar orsakade av corona

Borgå stad tar i samarbete med Posintra ibruk Företagssedlar.

Posintras intensifierade Corona tjänster

Posintras intensifierade tjänster Posintra ger intensifierad rådgivning för företag att lösa svårigheterna gällande coronavirus situationen  Vi hjälper dig med bl a följande frågor: Vi ger information om lämpliga finansieringskällor för ditt företag samt utnyttjandet...

Företagsrådgivningen rullar på trots exceptionella situationen

Vi tillhandahåller hjälp i ekonomiska, finansiella och personalfrågor samt i olika förändringar och utveckling av ditt företag.