Framtidskraft

Posintra är Östra Nylands eget utvecklingsbolag som ger lokala företag och hela regionen redskap för tillväxt och välstånd.

Välkommen med! 

Morgondagens lösningar

Posintras uppgift är att hjälpa lokala företag till tillväxt och framgång.

Välkommen med!

Våra tjänster

För startande företagare

    Funderar du på att grunda ett företag? Vi hjälper dig. Vi fungerar som nyföretagarcentret i Östra Nyland och ger kostnadsfri rådgivning av hög kvalitet till nystartade företag.

För etablerat företag

När du behöver hjälp och idéer för att utveckla din affärsverksamhet hjälper vi dig. Vi kartlägger den nuvarande situationen och letar tillsammans verktygen för att vidareutveckla ditt företag.

Utvecklings­­projekt

En del av vårt arbete är mångsidig utveckling av verksamhetsmiljön. Det här arbetet gör vi genom projekt, dit deltar årligen hundratals företag.

Drönare ger nya möjligheter för företagare

För ett projekt söker Posintra företag som producerar drönartjänster och är intresserade  av branschen.   Drönarna kommer att förändra världen under de närmaste åren. Hundratals olika användningsmöjligheter har redan kläckts och nya uppstår i rask takt....

Resultatsmedjorna ger företagsamheten en kick

Hur bygger man ett framgångsrikt varumärke, hur blir man synlig i sociala medier och hur driver man en nätbutik? Bland annat dessa frågor fick svar i samband med våra utbildningar Resultatsmedja 2018–2019, sammanlagt elva utbildningar som ordnades i samarbete med...

Många vägar till ett yrke-kvällarna underlättar yrkesval

Hur hittar jag min egen bransch? Vilka är arbetsbeskrivningarna för olika yrken?