Morgondagens lösningar

Posintras uppgift är att hjälpa lokala företag till tillväxt och framgång. Välkommen med!

Vi erbjuder företagare företagsrådgivning via tidsreservering speciellt per telefon eller e-post eller via fjärrkonferens. Kontakta oss gärna! 050 597 3887, info@posintra.fi, vardagar kl. 9 – 16.

 

Framtidskraft 

Posintra är Östra Nylands eget utvecklingsbolag som ger lokala företag och hela regionen redskap för tillväxt och välstånd.

Välkommen med!

Våra tjänster

För startande företagare

    Funderar du på att grunda ett företag? Vi hjälper dig. Vi fungerar som nyföretagarcentret i Östra Nyland och ger kostnadsfri rådgivning av hög kvalitet till nystartade företag.

För etablerat företag

När du behöver hjälp och idéer för att utveckla din affärsverksamhet hjälper vi dig. Vi kartlägger den nuvarande situationen och letar tillsammans verktygen för att vidareutveckla ditt företag.

Utvecklings­­projekt

En del av vårt arbete är mångsidig utveckling av verksamhetsmiljön. Det här arbetet gör vi genom projekt, dit deltar årligen hundratals företag.

ppdaterade verksamhetssätt för besök på Posintras kontor fr.o.m 1.8.

Vi har återvänt till jobbet på kontoret. Vi tar emot förutbestämda kundbesök på vårt kontor, men vi föredrar fortfarande fjärrmöten framför möten på kontoret.

Kostnadsstöd till företag

Kostnadsstödet är avsett för företag vars omsättning har sjunkit avsevärt pga. coronakrisen och som har utgifter som är svåra att anpassa.