fbpx

Framtidskraft 

Posintra är Östra Nylands eget utvecklingsbolag som ger lokala företag och hela regionen redskap för tillväxt och välstånd.

Välkommen med!

Morgondagens lösningar

Posintras uppgift är att hjälpa lokala företag till tillväxt och framgång. 

Vi erbjuder företagare företagsrådgivning via tidsreservering speciellt per telefon eller e-post eller via fjärrkonferens. Kontakta oss gärna!
050 597 3887, info@posintra.fi, vardagar kl. 9 – 16.

 

Våra tjänster

För startande företagare

    Funderar du på att grunda ett företag? Vi hjälper dig. Vi fungerar som nyföretagarcentret i Östra Nyland och ger kostnadsfri rådgivning av hög kvalitet till nystartade företag.

För etablerat företag

När du behöver hjälp och idéer för att utveckla din affärsverksamhet hjälper vi dig. Vi kartlägger den nuvarande situationen och letar tillsammans verktygen för att vidareutveckla ditt företag.

Utvecklings­­projekt

En del av vårt arbete är mångsidig utveckling av verksamhetsmiljön. Det här arbetet gör vi genom projekt, dit deltar årligen hundratals företag.

Företagets framtidsfärdighet ställer krav på att utmana det befintliga

Tecknen på en pandemi har varit synliga under lång tid och ändå överraskade coronan hela världen. Inom många företag har krisen väckt ett behov av att förbereda sig för förändring och säkra sin egen och den gemensamma framtidssäkerheten. Men vad innebär det och hur...

LUCIA-seminariet kommer att hållas 28.9.2020

Under LUCIA-seminariet som den 28.9.2020 kl. 13–15.30 ordnas på plats i Konstfabriken i Borgå samt via fjärruppkoppling presenterar och diskuterar man observationer inom och erfarenheter av urban belysning och får ta del av vad som pågår inom LUCIA-projektet i Borgå.

WANTED: FÖREGÅNGARE I KLIMATARBETE

Borgå stad delar år 2020 första gången ut utmärkelsen Jag stöder ett klimatsmart Borgå. Lokala företag, samfund eller organisationer kan få utmärkelsen för sin miljö- och klimatfrämjande verksamhet.

Corona publikationer >