fbpx

Tisdag-kvällen den 20.11. var Posintra återigen fyllt av entusiastiska deltagare i höstens andra Start-info för företagare. Start-infona för företagare är ett antal för grupper ordnade intensiva informationspaket, där Posintras företagsrådgivare till exempel behandlar frågor som rör upprättandet av ett företag, valet av företagsform, utarbetandet av en affärsplan och ansökan om  startpeng. Deltagarna kan ställa frågor om sådant de undrar över, och erbjuds möjligheten att lära känna andra startande företagare. Deltagarna får med sig nyttigt material, såsom Företagarguiden.

Om Du är intresserad av företagande, rekommenderar vi att Du deltar i ett Start-info för företagare före Ditt personliga möte med en företagsrådgivare. Man får mer ut av mötet med rådgivaren, då man har gått igenom de grundläggande frågorna i Start-infot och innan mötet fördjupat sig i Företagarguiden.

Start-infona för företagare är kostnadsfria och ordnas varje månad. Nästa start-info kommer att hållas tisdagen den 18.12. kl. 18‒20. För mer information, vänligen följ länken nedan.

 

Start-info för företagare 2018

 

Vi kommer att ordna Start-infon för företagare även under 2019, och informerar om datum närmare årsskiftet. Följ våra sidor.

 

Varmt välkommen att delta!