Laddar Karta...

Päivämäärä/Aika
26/02/2018
13:00 - 16:00

Paikka
Porvoon Tuomiorovastin pappila

Tapahtumatyyppi


GDPR tulee – oletko valmis?

EU:n tietosuoja-asetukseen valmistautuminen

Suomen ja Euroopan unionin tietosuojalait ovat uudistumassa. Toukokuusta 2018 alkaen kaikkien henkilötietoja käsittelevien yritysten tulee noudattaa uutta tietosuoja-asetusta. Tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR) sovelletaan lähtökohtaisesti kaikkeen henkilötietojen käsittelyyn.

Posintra järjestää alueen yrittäjille maksuttoman koulutustilaisuuden aiheena EU:n tietosuoja-asetukseen valmistautuminen. Tule kuuntelemaan, mitä GDPR tarkoittaa yrityksesi näkökulmasta ja varmista, että olet valmistautunut muutokseen oikein. Kouluttajana toimii Senior Associate, Asianajaja Petteri Günther.

Koulutuksen sisältö

1. Tietosuojalainsäädäntö
– Asetuksen keskeiset vaatimukset: esim. ”Privacy by Design”, ”Right to be forgotten”, ”Data breach notification” ja ”Data portability”

2. Yleinen tietosuoja-asetus rekisterinpitäjän näkökulmasta
– Tietosuojan huomioiminen organisaation toiminnoissa ja osoitusvelvollisuus

3. Tiedon laatu ja luonne
– Henkilötieto: henkilöön liittyvää tietoa

4. Henkilötietojen käsittelyn peruste ja rekisterinpitäjän asema
5. Rekisteröidyn oikeudet
6. Tiedon hallinta ja omistajuus
– Tietosuojakäytännöt ja -ohjeet
– Tiedon elinkaari

7. Tietoturva osana tietosuojaa
8. Tietosuojasopimukset
– Käsittelyn ulkoistamiseen liittyvät vaatimukset palveluntarjoajien osalta

9. Sanktiot
10. Johdon ja muun tietosuojaorganisaatio rooli tietosuojan toteuttamisessa
– Johdon vastuu
– Tietosuojavastaavan rooli

Tilaisuus on täynnä. Mikäli olet ilmoittautunut, mutta et pääse paikalle, peruutathan paikkasi etukäteen sähköpostitse: info@posintra.fi

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Lisätietoja:

Posintra Oy, Tiina Whiley, tiina.whiley@posintra.fi, p. 050 512 3515

Laddar Karta...

Päivämäärä/Aika
26/02/2018
13:00 - 16:00

Paikka
Porvoon Tuomiorovastin pappila

Tapahtumatyyppi


GDPR tulee – oletko valmis?

EU:n tietosuoja-asetukseen valmistautuminen

Suomen ja Euroopan unionin tietosuojalait ovat uudistumassa. Toukokuusta 2018 alkaen kaikkien henkilötietoja käsittelevien yritysten tulee noudattaa uutta tietosuoja-asetusta. Tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR) sovelletaan lähtökohtaisesti kaikkeen henkilötietojen käsittelyyn.

Posintra järjestää alueen yrittäjille maksuttoman koulutustilaisuuden aiheena EU:n tietosuoja-asetukseen valmistautuminen. Tule kuuntelemaan, mitä GDPR tarkoittaa yrityksesi näkökulmasta ja varmista, että olet valmistautunut muutokseen oikein. Kouluttajana toimii Senior Associate, Asianajaja Petteri Günther.

Koulutuksen sisältö

1. Tietosuojalainsäädäntö
– Asetuksen keskeiset vaatimukset: esim. ”Privacy by Design”, ”Right to be forgotten”, ”Data breach notification” ja ”Data portability”

2. Yleinen tietosuoja-asetus rekisterinpitäjän näkökulmasta
– Tietosuojan huomioiminen organisaation toiminnoissa ja osoitusvelvollisuus

3. Tiedon laatu ja luonne
– Henkilötieto: henkilöön liittyvää tietoa

4. Henkilötietojen käsittelyn peruste ja rekisterinpitäjän asema
5. Rekisteröidyn oikeudet
6. Tiedon hallinta ja omistajuus
– Tietosuojakäytännöt ja -ohjeet
– Tiedon elinkaari

7. Tietoturva osana tietosuojaa
8. Tietosuojasopimukset
– Käsittelyn ulkoistamiseen liittyvät vaatimukset palveluntarjoajien osalta

9. Sanktiot
10. Johdon ja muun tietosuojaorganisaatio rooli tietosuojan toteuttamisessa
– Johdon vastuu
– Tietosuojavastaavan rooli

Tilaisuus on täynnä. Mikäli olet ilmoittautunut, mutta et pääse paikalle, peruutathan paikkasi etukäteen sähköpostitse: info@posintra.fi

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Lisätietoja:

Posintra Oy, Tiina Whiley, tiina.whiley@posintra.fi, p. 050 512 3515