fbpx

Tilitoimisto SisUkko perustettiin ostamalla eläköityvän yrittäjän liiketoiminta, jolloin suuri osa asiakaskunnasta saatiin valmiina. Uudet yrittäjät Eero ja Sanna Lehto saivat opettajalta Point Collegessa vinkin, että kannattaa olla yhteydessä Posintraan ja helmikuussa 2017 alettiinkin yhdessä pohjustaa yrityksen perustamista.

‒ Tarvittiin tietoa vähän kaikesta: rahoitus, verotus, sukupolvenvaihdos. Posintrasta löytyivät melkein kaikki vastaukset, homma oli jouhevaa, eikä byrokratiaa ollut. Sähköpostilla ja tapaamisilla hoidettiin asiat ja jos oli nopeasti kysyttävää, saattoi sinne soittaa, Eero Lehto kertoo.

‒ Parasta nyt on se, että on töitä, että saa tehdä töitä, huudahtaa Eero Lehto iloisesti, ja että pystyy määrittämään työaikojaan, kun on kaksi pientä poikaa. Hän viittaa Sisuun ja Ukkoon, jotka ovat mukana myös tilitoimiston nimessä.

Yritys on ollut pystyssä lokakuusta 2017 asti ja ensimmäiset kuukaudet ovat menneet hyvin. Jopa niin hyvin, että ensimmäisen työntekijän palkkaaminen alkaa olla ajankohtaista.

 

SisUkko Oy, yrittäjät Eero ja Sanna Lehto

SisUkko Oy, yrittäjät Eero ja Sanna Lehto