Kasvu Open 2019

Kasvu Open -kausi 2019 on käynnistynyt tarjoten Kasvupolku®-sparrausta koko Suomessa!

 

 

Itäisen Uudenmaan tulevaisuus muodostuu elinvoimaisista ja kasvavista yrityksistä. Siksi haastammekin jokaisen liiketoimintansa kehittämisestä kiinnostuneen yrittäjän hakemaan mukaan Kasvu Openiin vuonna 2019. Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparrauskilpailu, joka valjastaa maan parhaat asiantuntijat, sijoittajat ja yrittäjät pohtimaan juuri sinun yrityksesti kasvun mahdollisuuksia, maksutta.

Haku sparrauksiin on käynnistynyt ja Kasvupoluille voi hakea mukaan aina 5.6.2019 saakka. Alueellisen Kasvupolun sijaan Itä-Uudenmaan alueen yrityksiä ohjataan saamaan sparrausta toimiala- ja teemakohtaisille Kasvupoluille, joita järjestetään valtakunnallisesti ympäri Suomen. Kasvupolkujen hakuajat vaihtelevat alueittain ja toimialoittain. Katso alla olevasta linkistä kaikki Kasvupolut ja niiden aikataulut.

Kasvu Open Kasvupolut 2019
 

 Hae mukaan Kasvu Openiin 2019! 

HAE MUKAAN!
 

 

Tule kuulemaan lisää Kasvu Openista ja Kasvupoluista! Kasvu Open -kiertue starttaa tammikuussa valtakunnallisesti Kasvupajojen muodossa. Mukaan ovat tervetulleita tapahtumasta riippuen niin Kasvupolulle hakeneet kuin kasvusta innostuneet yritykset. Tervetuloa mukaan!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ  

 

Uusiutuva metsä ja maaseutu Kasvupolun hakuaika päättyy 20.1

Uusiutuva metsä ja maaseutu -Kasvupolku®-sparraukseen valitaan mukaan 30 suurimman kasvupotentiaalin omaavaa yritystä, jotka ammentavat toimeentulonsa maaseudusta, metsästä ja luonnosta.Yritykset saavat kahden päivän ajan maksutonta tukea liiketoiminnan kehittämiseen yrityselämän asiantuntijoilta. Kasvu lähtee yrittäjän omista lähtökodista, oli tavoitteena sitten kasvattaa yrityksen liikevaihtoa, henkilöstömäärää, lanseerata uusi tuote tai selvittää kansainvälistymisen mahdollisuuksia.

Hae mukaan

 

 

Kasvu Open huipentuu Karnevaaliin

Kasvu Openin vuosi 2019 huipentuu Kasvu Open Karnevaaliin 23.–24.10.2018 Jyväskylän Paviljonkiin. Karnevaali on kaikille avoin verkostotapahtuma, johon osallistuminen on maksutonta.

Kiinnostuitko?

Kasvu Open on asiantuntijoiden verkosto, joka auttaa sekä pitkään toimineita että startup-vaiheessa olevia pk-yrityksiä. Asiantuntijat eli myllärit auttavat yrityksiä kehittämään liiketoiminnan eri osa-alueita kokemuksensa ja ammattitaitonsa mukaan. Lähde rohkeasti mukaan!

Miljoonan euron syy hakea mukaan!

Kasvuyrittäjä, mitä jos tänä vuonna joulupukin sijaan kirjoittaisit hakukirjeen Kasvu Openille? Kasvu Open tarjoaa valtakunnallisesti maksutonta sparrausta kasvuhaasteisiin sekä vuonna 2019 Sijoittajan suosikille MILJOONAN euron kasvurahoituksen! Vai mitä muuta meinasit toivoa pukilta?