Viisaampaa resurssien käyttöä

ResurssiviisauttaItäisellä Uudellamaalla on paljon yrityksiä, joiden palvelut ja tuotteet vähentävät päästöjä, lisäävät energiatehokkuutta ja edistävät luonnonvarojen kestävää käyttöä. Avaamme ympäristöliiketoiminnan mahdollisuuksia, autamme synnyttämään uutta liiketoimintaa ja luomme yrityksille verkostoja vauhdittamaan kasvua. Valmistelemme ja toteutamme kehityshankkeita, joiden ytimenä on lisätä digitaalisuutta ja tukea viisasta ympäristöliiketoimintaa.  Olemme mukana kehittämässä Kilpilahden alueelle bio- ja kiertotalouskeskittymää, joka synnyttää uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia cleantech-alan yrityksille.

Autamme myös yrityksiä, yhdistyksiä ja kuluttajia löytämään apua erilaisiin energiatehokkuus-toimenpiteisiin ja olemme mukana järjestämässä kuluttajille suunnattuja tilaisuuksia. Kehitämme kuntien valmiuksia toteuttaa ja toistaa kustannustehokkaita energiatehokkuusinvestointeja.

Olemme kehittäneet ympäristöliiketoimintaa ja energiatehokkaan asumisen ratkaisuja osana STOKin – Sähköisen talotekniikan osaamis- ja kehittämiskeskuksen toimintaa. STOKin toimintaan voit tutustua tarkemmin täältä.

Käynnissä oleviin hankkeisiin voit tutustua täältä.

Julkaisusarjaan pääset tästä.