Porvoon Ohjaamo - siivousalan rekrytointitilaisuus 2017

Porvoon Ohjaamo järjesti 24.10. yhteistyössä Porvoon TE-toimiston ja kehitysyhtiö Posintran kanssa siivousalan rekrytointitilaisuuden. Työnhaun ”pikatreffeillä” SOL Siivouspalvelut, RTK-palvelu, Kotirinki ja liikelaitos Porvoon tilapalvelut rekrytoivat yrityksiinsä työntekijöitä. Posintran edustaja opasti kiinnostuneita kävijöitä yrittäjyyteen liittyvissä asioissa. Posintran ja Haaga-Helian PALKO-hanke tarjosi puolestaan tapahtumassa työnhakijoille sparrausapua työnhakuun.

Tilaisuus oli avoin ja suunnattu erityisesti alle 30-vuotiaille työttömille sekä opiskelijoille. Lisäksi TE-palvelut oli kutsunut tilaisuuteen omia asiakkaitaan. Päätavoitteena oli tutustuttaa työnhakijoita siivousalan työmahdollisuuksiin ja helpottaa alan yritysten työvoiman saantia. Ovien avauduttua esittelypisteille syntyi jopa hetkellistä ruuhkaa ja työsuhteiden neuvotteluissa päästiin hyvään vauhtiin. Kaikkiaan kävijöitä oli iltapäivän aikana arviolta 30-40. Hyvien kokemusten pohjalta vastaavien tilaisuuksien järjestämistä pyritään jatkamaan. Posintra ja Palko –hanke jatkavat Ohjaamon kanssa yhteistyötä tapahtumien kehittämiseksi ja pyrkivät osaltaan edistämään työnhakijoiden ja työvoimapulasta kärsivien alojen työnantajien kohtaamista alueella.

 

Lähde: www.porvoo.fi /ohjaamo

PALKO – työllisyyden palvelukokeilut Porvoossa ja Loviisassa on Euroopan sosiaalirahaston osarahoittama kehittämishanke, jonka tavoitteena on edistää työttömien tai työttömyys- ja syrjäytymisuhan alla olevien työllistymistä Porvoon ja Loviisan seudulla. Hanketta toteuttavat Posintra ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ajalla 1.9.2017 – 31.8.2019.

Lisätietoa: Anne Wetterstrand, Posintra, anne.wetterstrand@posintra.fi

 

Kirjoitettu