yrittäjyys, onnistuminen

Olipa yritystoimintasi pientä tai suurta, tarvitset kumppaneita, verkostoja ja asiakkaita. Uusyrityskeskusten avulla syntyy kannattavaa yritystoimintaa ja voit välttää sudenkuopat. Meillä neuvonnassa olleista yrityksistä kahden vuoden kuluttua 90% ja viiden vuoden kuluttua 80% on edelleen toiminnassa. Uusyrityskeskuksen neuvonnan avulla saat kontakteja eri alojen asiantuntijoihin. Pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan uusyrityskeskusten asiantuntijaverkostoissa on yrityselämän eri aloilta yhteensä 444 asiantuntijaa, joiden tiedot ja taidot ovat alkavien yrittäjien käytettävissä.

TE-toimisto järjestää maksutonta ja luottamuksellista asiantuntijapalvelua asiakkailleen, jotka ovat vasta aloittaneet yrittäjinä. Tuoreessa Startti Plus -palvelussa laaditaan asiantuntijan kanssa konkreettinen suunnitelma asiakashankinnan, markkinoinnin ja myynnin vauhdittamiseksi niin, että edellytykset kannattavaan liiketoimintaan ja kasvuun ovat mahdollisimman hyvät. Itä-Uudellamaalla palvelun tarjoaa kehitysyhtiö Posintra.

Startti Plus -palveluun voi hakeutua saatuaan starttirahapäätöksen. Yleensä yritys on saatu hyvälle alulle tuotteen ja palvelun osalta, mutta haasteita tulee seuraavaksi nimenomaan asiakashankinnassa, joka on myynnin ja viime kädessä koko yrityksen elinehdon perusta.

Lue lisää uudesta StarttiPlus -palvelusta esitteestämme ja käänny puoleemme, kun kaipaat konkreettista apua liiketoimintaasi. Neuvontatiimimme palvelee sinua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kirjoitettu