Vuosikello

Neuvontapalvelua yhdeltä luukulta

Yritys-SuomiSaat yhden luukun periaatteella yritysneuvontapalveluita koko Itä-Uudenmaan alueella. Tarjoamme maksuttomat palvelut lähellä: toimipisteemme sijaitsevat Porvoossa ja Loviisassa sekä tarvittaessa alueen maaseutukunnissa. Välitämme myös mm. ELY-keskuksen, TE-palveluiden, Pro Agrian sekä kaikkien alueella toimivien oppilaitosten palveluita.

Seudullinen yrityspalvelu (SeutuYp) -yhteistyö perustuu alueen yritysneuvonta-, kehittämis- ja koulutuspalveluita tarjoavien osapuolten sopimukseen. Osapuolet ovat yhteisesti sopineet neuvontapalveluiden asiakaslähtöisestä toimintatavasta. Toiminta perustuu osapuolten yhteistyöhön ja luottamukseen. Ydintehtävänä on asiakkaiden palvelutarpeiden kartoittaminen ja tarpeisiin vastaaviin ratkaisuihin luotsaaminen. SeutuYp -toimijat tarjoavat palveluita yleisneuvonnan, yrityksen perustamisen, yrityksen kehittämisen, rahoituksen, omistajanvaihdoksen sekä yrityksen sijoittumisen kysymyksissä.

Ohjaamme sinut parhaan asiantuntijan luo, ota yhteyttä!

Yrityspalvelujohtaja Fredrik Pressler, Posintra Oy.

Yritys-Suomi Itä-Uusimaa

 

Posintra toimii Itä-Uudenmaan SeutuYp -koordinaattorina. Muut sopijaosapuolet ovat:

 

Tutustu tietoihin

Seuraavissa kuvissa on esitetty Itä-Uudenmaan seudullisten yrityspalveluiden tunnuslukuja – klikkaamalla kuvaa saat sen suurenettua.

Liikevaihto toimialoittainTyöpaikkojen muutosKuva 1Kuva 2Kuva 3Kuva 4