Lapinjärvellä 28.9. jo kolmatta kertaa järjestetyt Näköalapaikka-messut keräsivät jälleen kiitettävästi yleisöä Porlammin Urheiluhallille. Kunnan, kehitysyhtiö Posintran ja TE-palvelujen yhteistyössä järjestämän tapahtuman teemana oli tänä vuonna rekrytointi. Tavoitteena oli mahdollistaa yritysten ja työnhakijoiden kohtaaminen helposti ja mutkattomasti.

Mukaan messuille oli ilmoittautunut parikymmentä yritystä ja organisaatiota avoimine työpaikkoineen. Yhteensä 2000 työnhakijaa sai tapahtumaan henkilökohtaisen kutsun ja lisäksi messut vetivät runsaasti myös muita työelämän ajankohtaisista teemoista kiinnostuneita tutustumaan paikkakunnan työnantajiin. Messuilla oli yritysesittelyjen ja työtarjousten lisäksi tarjolla myös infoa mm. ura- ja koulutusmahdollisuuksista sekä työnhausta somessa.

Posintra tarjosi tilaisuudessa tietoa yrityksen perustamisesta ja Te-palvelut vastasi CV-työpajasta, jossa sai käydä päivittämässä työnhakudokumenttinsa. Posintran ja Haaga-Helian syyskuussa käynnistämä PALKO – työllisyyden palvelukokeiluja Porvoossa ja Loviisassa -hanke kehittää työnhaun sparrauksen hyviä käytäntöjä tulevien kahden vuoden aikana ja kutsuu työnhakijoita mukaan kokeiluihin!

Lisätietoja PALKO-hankkeesta antaa Posintrassa projektipäällikkö Anne Wetterstrand.

Kirjoitettu