Johku on työkalu, jonka avulla luot helposti verkkokaupan palveluillesi tai tuotteillesi. Johku kulkee aina mukanasi, sen käyttö on helppoa myös mobiililaitteilla. Johku on helppo perustaa, eikä sen käyttöönotosta veloiteta aloitusmaksua eikä kuukausimaksuja. Hinnoittelu on selkeä, 2,5% toteutuneesta kaupasta sekä maksuvälittäjän transaktiomaksu. Johkulla on sopimus. Maksukaistan kanssa, joka veloittaa 2,5% toteutuneesta kaupasta. Eli maksat vain, jos kauppa syntyy. Lue vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin hintoihin liittyen.

Työtä digitaalisen myynnin edistämisen eteen on tehty Etelä-Suomen matkailun alueorganisaatioiden kesken. Länsi-Uudenmaan Lumo matkailu oy:n sivuilta pääset lukemaan perusteluja siihen miksi alueorganisaatiot ovat päätyneet suosittelemaan Johkua.

Johkuun pääset tutustumaan tarkemmin katsomalla tallenteen Länsi-Uudellamaalla järjestetystä Johku-infosta.

 

Johku-käyttöönottokoulutukset

Kehitysyhtiö Posintra järjestää alueen yrityksille maksuttomia Johku-käyttöönottokoulutuksia. Koulutuksessa opetellaan käytännössä syöttämään tuotteita järjestelmään. Rekisteröidy Johkuun ennen koulutusta ja tutustu alustavasti Johkun sivuihin www.johku.fi ja itse verkkokauppaan. Koulutukseen tarvitset mukaan oman tietokoneen, valmiit hinnoitellut tuotekuvaukset sekä kuvia tuotteesta. Koulutuspäivän tulos on, että tuote on verkkokaupassa ostettavissa

Koulutuksia järjestetään neljänä perjantaina: 19.5., 26.5., 2.6., 16.6.
Koulutuksen kesto on 9-14, (omakustanteinen lounas klo 11-12)
Valitse sinulle sopiva päivä ja ilmoittaudu mukaan. Huomioithan, että jokaiseen koulutukseen otetaan vain neljä henkilöä, joten toimi nopeasti ja ilmoittaudu nyt.

Ilmoittautuminen annika.weckman@posintra.fi 10.5.2017 mennessä. Paikat vahvistetaan 11.5.2017.

 

Seikkailulaakson kokemuksia Johkusta

Seikkailulaakso otti Johkun käyttöön huhtikuussa ja avasi verkkokaupan sivuilleen.
John Rönnholm Seikkailulaaksosta kertoo kokemuksistaan:
”Olen kokematon tietotekniikan nikkari mutta Johku tuntui heti loogiselta ja helpolta ymmärtää. Johkun Sami ja Minna auttavat nopeasti ja tehokkaasti kaikessa. Johku on kustannustehokas ja riskitön ja sen kautta saamamme lisämyynti tasaa kausivaihtelun vaivattomasti.”

 

Kirjoitettu